přímo s problémem asi neporadím, ale pár poznatků bych měl. Hostuju také jako kolega výše na http://www.inhosting.cz. Původně jsem hledal hosting pro Magento, které na inhostingu jako na jednom z mála funguje rychle a bezproblémů. Magento mě ale nepřirostlo k srdci, tak jsem nakonec skončil na PrestaShopu. Návod na instalaci Magenta tam mají, ale na PS ne. Instaloval jsem tam PS 1.0 tak, že jsem odkoukal instalaci z návodů na jiné CMS, které na stránkách mají. PS se mi hned na první pokus podařilo rozchodit i s čistými url, funguje všechno a bezproblémů.
Na problém s limitem na FTP jsem tam nenarazil. Samotné Magento mělo asi kolem 7000 souborů a bezproblémů, dělal jsem s nim pokusy a někdy jsem ho měl na jejich serverech i ve 3 kopiích najednou
Co se týče problému, krerý popisuješ na fóru PS, tak k tomu mohu napsat to, že jsem nedávno dělal upgrade z verze 1.0 na 1.1 a ta hláška při přihlášení do administrace se mi začla objevovat také (předtím tam nebyla). Necméně mi ale všechno funguje správně jako předtím. Asi bych vyzkoušel nainstalovat verzi 1.0 co to budě dělat a nebo teda změnit hosting.