Také nemohu najít místo, kde vymazat úvodní ipody V tools mám podsložky: * Languages * Translations * Quick Access * Import * Subdomains * DB backup * CMS * Generators * Configuration Information * Stores * Webservice * Log Ale ať rozkliknu co chci, obrázek nikde
solinka píše:Také nemohu najít místo, kde vymazat úvodní ipody V tools mám podsložky: * Languages
No to bude asi tím, že to nemá s tools nic společnéjo. Klikni prostě na záložku Modules a jeď dolů (předpkládám) a hledej řádek s Front Office Features -> to si rozklikni -> hlede: " Editor úvodní stránky shopu" anglicky to bude něco jako "Start page editor shop" nevím. A tam dej nastavení a tam už to pochopíš.
Zdravím Vás na poslednej verzii PrestaShop™ 1.4.0.17 som vyhodil ipody nasledovne vosiel som do modules uplne dole som si rozklikol funkce obchodu nasiel som modul Editor úvodnej stránky tam je pod nim potom som klikol nastavit a tam sa da vsetko uz nastavit nezabudnite ulozit.
u verze 1.4.6.2 mám obdobný problém - v modulech (Editor úvodní stránky) je obrázek vidět. po vymazání je baner úvodní stránky prázdný, ale jakmile nahraju jakýkoli nový obrázek, na úvodní stránku se mi opět vrátí IPody (v rozměrech nového obrázku) ... nevíte někdo co s tím ??? díky bery