lenze som sa teraz rozhodol ze spravim kamaratovi e-shop, aby on nemusel platit a ja sa aspon nieco nove naucim
takze mal by som nejake otazky, pokial by ste na ne vedeli odpovedat, popripade hodit link na odpoved (najlepsie po sk/cz, ale pri najhorsom moze byt aj anj
tak prva otazka a asi najhlavnejsia je, ci mi viete poradit nejaky free hosting kde prestashop funguje dobre a je tam dostatok volneho miesta (tusim 100MB by malo stacit, kedze kamaratov sortiment nieje nejak zvlast velky)
dalej keby ste mi vedeli napisat alebo ma odkazat na nejaky navod ako prestashop vlastne spojazdnit, skusal som to sam na webzdarma.cz, cez ftp som tam nahodil vsetky veci a ked som zadal do prehliadaca stranku tak mi vyskocilo toto
- Kód: Vybrat vše
Parse error: parse error in /3w/kvalitne.cz/p/predam/config/config.inc.php on line 85
Fatal error: Undefined class name 'configuration' in /3w/kvalitne.cz/p/predam/index.php on line 5
koniec koncou sa na to mozte pozriet tuna:
http://predam.kvalitne.cz/
dalsia otazka by sa tykala registracii, ci je mozne nejak tuto funkciu z e-shopu vyradit, aby nebolo mozne sa registrovat (casom mozno by som tuto funkciu doplnil, ale myslim ze to vobec nieje dolezite pre jeho obchodik), jednoducho aby tam bol len nakupny kosik a tam by nakupujuci len vyplnil pozadovane udaje
pocas pisania tohto prispevku som aj celkom zabudol na dalsie otazky, tak to zatial uzavriem a keby som mal nejake otazky tak, ked sa nenahnevate, ich sem doplnim
dik vsetkym za ochotu