Nové české forum na prestashopcesky.cz

Všechny aktuality ohledně PrestaShopu jsem

Nové české forum na prestashopcesky.cz

Příspěvekod Kaspi88 » úte 07. dub 2009 10:36:08

Jak už každý ví, tak jsem přesunul české prestashop fórum na nový hosting na www.prestashopcesky.cz

Proč jsem tak udělal? protože jsem fórum potřeboval mít bez výpadků na kvalitním hostingu. Ve f´oru proběhlo hned několik úprav a tou hlavní je především SEO optimalizace pro vyhledávače. Nyní by mělo mnohem víc lidí do příspěvku nahlédnout protože vyhledávač by nyní měl indexovat přímo problém uživatele. Jak se to osvědčí se teprve uvidí.

Pokud máte nějaké problémy s novým fórem tak piště zde a já se pokusím vše napravit.
Doporučuji české návody a rady o systému PrestaShop. Kvalitní šablony naleznete na Best PrestaShop Themes. Staňte se fanouškem na facebook stránce prestashop česky.
Kaspi88
Administrátor

Re: Nové české forum na prestashopcesky.cz

Příspěvekod rmk » pon 06. čer 2011 22:44:19

POZOR
Chcel by som Vas vsetkych poprosit a hlavne upazornit na PODVODNIKA menom Ladislav Janeček, Redaktor serveru Programujte.com. Je to obycajny klamar a podvodnik, potreboval som nieco prerobit na mojom eshope, on sa mi ozval , vypital si odomna peniaze a nic neurobil len sa vyhovaral a okradol ma o 100euro. Preto vas chcem vsetkych upozornit aby ste nenaletely tomuto klamarskemu podvodnikovy. Je to obycajny zlodej
rmk

Zpět na Novinky